Eigen Erf.

Jaguar, TFC zet zich in voor een duurzame en gezonde wereld. Kiezen voor duurzaamheid is kiezen om te helpen de balans tussen mens en natuur te herstellen. Om de aarde, onszelf en de volgende generaties een gezonde toekomst te bieden.

Meedoen! Dat is het commitment dat wij vragen van onze medewerkers en leveranciers. Ons werk doen met respect voor mens en milieu vinden wij belangrijk. Daarom kijken we goed naar ons eigen gebruik van hulpbronnen. Ook hechten wij belang aan het sociaal verantwoord omgaan met medewerkers. Niet alleen met onze eigen medewerkers, maar ook die van onze leveranciers.

Jaguar, TFC begint bij zichzelf! Daarom hebben we de volgende milieudoelstellingen geformuleerd:

  • Minder papierverbruik door minder en dubbelzijdig te printen en het maximaliseren van het gebruik van elektronisch posten en archiveren.
  • Minder verbruik van schoonmaakmiddelen door goede inkoopcontracten met schoonmaakbedrijven.
  • Minder stroomverbruik door de PC's 's avonds uit te zetten, mogelijkheden van LED toe te passen, buitenverlichting te beperken tot het noodzakelijke en celdeuren maximaal dicht te houden.
  • Minder verbruik van brandstoffen door zuinig rijden, het stimuleren van aanschaf van zuinige auto's en het plaatsen van stroompalen voor elektrische auto's.
  • Het scheiden van afval en het 2x gebruiken van koffiebekers.
  • Minder gasverbruik door niet onnodig te stoken in bedrijfsruimtes zonder activiteiten.

Een realistische
aanpak voor

duurzaamheid

nu en in de toekomst.