loading... loading... 365
 
Coming soon
€********


Picture

Duurzaamheid  

SUSTAINABLEJaguar, TFC hanteert een realistische aanpak in duurzaam ondernemen. Wat we beloven, doen we ook! Ons doel:  duurzaam geteelde producten die eerlijke prijzen genereren voor de telers en toch marktconform blijven.


Met trots op deze kwalificatie die we als eerste bedrijf in de AFG sector hebben behaald,  hanteren we binnen al onze in- en externe bedrijfsprocessen het ISO 14001 Milieu certificaat. In het kader hiervan loopt in Zuid-Afrika op dit moment een project Milieubewuste Teelt bij een paar van onze grote leveranciers. De eerste druiven en citrusvruchten zullen in januari 2014 onder Milieukeur beschikbaar zijn bij Jaguar, TFC. 


MILIEUKEURDoor de ondertekening van het IDH Milieuconvenant hebben we ook een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van de eigen importstromen. Samen met andere handelspartijen is Jaguar, TFC een commitment aangegaan  om in 2015 een assortiment van verse groente en fruit uit Midden- en Zuid Amerika, Afrika en Azië te hebben dat voor 50% procent duurzaam geproduceerd is. 

Door realistisch in te blijven zetten op duurzaamheid willen we in 2020 een 100% duurzaam geproduceerd volume aan producten aan kunnen bieden. Terug
‘We refresh your world every day, everywhere and every time.’
Maarten Smit
’Financieel Directeur’
Maarten Smit, Management
“Jaguar groeit hard, mogelijkheden worden verzilverd en er zijn nog veel kansen die om aandacht schreeuwen. Uitdagingen te over voor huidige en toekomstige medewerkers!”
Languages: English / Dutch / German | T +31 180 750 500
Aschwin Martien
’Controller’
Aschwin Martien, Administratie & Backoffice
Je kan lekker jezelf zijn, ik kan me uitleven in mijn vakgebied.


Languages: English / Spanish / Dutch | T +31 180-750555
OUR JAGUAR NEWS   
Jaarrond citrus ‘On the way to PlanetProof’

Het vervolg op de jarenlange samenwerking van Jaguar the fresh company en SMK voor de verduurzaming van de AGF-keten voor met name citrus.